Robeco actie: beleg €50, ontvang €25 bonus

Robeco actie

Robeco heeft een actie aangekondigd voor nieuwe klanten. Wanneer je €50 euro belegt en dit bedrag minimaal 3 maanden op je beleggingsrekening laat staan, ontvang je een bonus van €25 euro.

Robeco wordt niet vaak besproken op FIREblog.nl, aangezien deze broker vrij hoge kosten rekent voor het beheer van je beleggingsrekening en het daarom geen echt aantrekkelijke optie is voor indexbeleggers. Maar omdat we een gratis extraatje altijd wel op prijs stellen, wil ik deze nieuwe actie van Robeco toch even uitlichten.

Door slim gebruik te maken van de Robeco actie kun je zonder al teveel risico te lopen de bonus van €25 ontvangen.


Hoe werkt de Robeco actie?

Om gebruik te kunnen maken van de Robeco actie moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Open een Laten beleggen of Zelf beleggen rekening bij Robeco
  • Stort minimaal €50 op je nieuwe beleggingsrekening
  • Kies een fonds (alleen bij Zelf beleggen) en beleg minimaal €50
  • Laat het bedrag 3 maanden staan
  • De bonus wordt automatisch bijgeschreven

Er moet wel aan enkele voorwaarden voldaan worden. Zo geldt de actie alleen voor nieuwe klanten van Robeco, en kun je slechts éénmaal per persoon meedoen aan de actie. Daarnaast is de actie niet te combineren met andere acties.

Het is nog niet bekend hoe lang deze actie van Robeco duurt. De broker behoudt zich het recht voor de actie zonder aankondiging te beeïndigen.

Bekijk alle voorwaarden van de Robeco actie op deze pagina.

Waarin kun je het best beleggen bij Robeco?

Wanneer je je registreert bij Robeco kun je, om kosten te besparen en de controle over je aankopen te houden, het beste kiezen voor een Zelf beleggen rekening. Met Laten beleggen geef je de regie uit handen en worden je fondsen gekozen door de ‘experts’ van Robeco. Met Zelf beleggen kun je zelf kiezen uit de fondsen in dit overzicht.

Wanneer je alleen wilt profiteren van de actie en daarbij weinig risico wil lopen, kun je het beste kiezen voor een obligatiefonds. Een staatsobligatiefonds zoals deze kun je (in de meeste gevallen) wel 3 maanden aanhouden zonder groot risico op waardeverlies.

Mocht je wat meer risico willen nemen, dan kun je kijken naar een goedkoop aandelenfonds. Helaas biedt Robeco geen pure indexfondsen, maar ze hebben wel beleggingsfondsen die deze benaderen. Het Robeco QI Global Developed Enhanced Index Eq. Fund belegt bijvoorbeeld in wereldwijde aandelen tegen 0.30% jaarlijkse kosten. Geen slechte optie.

Besef je echter wel dat we momenteel midden in een beurscrash zitten, en het dus goed mogelijk is om een deel van je inleg te verliezen wanneer je in aandelen belegt.


Deel dit artikel:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *